Lemnul este folosit dintotdeauna pentru amenajari, pentru locatiile in care se strang oameni. Lemnul este un material sacru, care este de baza in constructii, in viata omului, inca din cele mai vechi timpuri. El are multiple proprietati in functie de zona de unde provine si de categoria in care se incadreaza. Fiind alaturi de om mereu in orice tip de constructie, poate sa fie considerat perfect pentru locatiile HoReCa. In acest caz cele mai folosite sunt numeroasele tipuri de platouri de lemn. RoseHome ofera variante de astfel de platouri. Iata cele mai importante informatii in ceea ce priveste modul in care sunt integrate elementele de lemn in amenajarile mesei pentru HoReCa.
Proprietatile lemnului in servirea mesei
Lemnul este utilizat in servirea mesei in multiple feluri. Astfel ca pot sa fie puse pe masa vase din lemn de diverse marimi, forme si culori, toate fiind asortate cu ansamblul general al localului. Orice tip de locatie HoReCa are un specific care este ajutat de elemente care vin in completarea lui. Lemnul poate sa fie considerat rezistent, de calitate si estetic frumos. Daca doriti sa vedeti diverse tipuri de platouri de la RoseHome site-ul ofera variante care pot sa fie integrate in design-ul mesei foarte usor. De exemplu, o ladita de lemn este utilizata pentru a pune painea, pentru a tine tacamurile sau pe post de suport pentru orice este nevoie in servire.
Lemnul rezista foarte bine la multe situatii speciale. El poate sa fie bine curatat. Uneori sunt necesari anumiti pasi de curatare precum spalarea manuala sau stergerea manuala, ori cu anumite substante preferate. Astfel este asigurata o durata indelungata de viata.
Calitatea lemnului conteaza in ceea ce priveste servirea mesei. Aceste obiecte trebuie sa fie bine construite, bine realizate pentru a putea sa fie apreciate de catre acei clienti care vor fi serviti in acest mod. Exista tipuri de lemn care este bine tratat si care are rezistenta mare si infrumuseteaza masa, aducand bucurie tuturor clientilor care vin prima data in restaurant sau care sunt deja clienti fideli ai locului respectiv.
Frumusetea este importanta in ceea ce priveste aspectele pozitive ale folosirii lemnului intr-o locatie HoReCa. Asadar, o masa cu ustensile, ladite sau platouri de lemn devine calda, primitoare si placuta. Clientii o vor tine minte si vor recomanda locul cunoscutilor lor.
Aspect rustic si familiar
Aspectul pe care il imprima o locatie care foloseste lemn este unul de caldura, de calm, de familiar. Lemnul, dupa cum spuneam, este folosit adeseori in constructie, in amenajare si in servirea mesei. Asadar, da senzatia de casa, de cunoscut, de familiaritate. Pentru cei mai multi oameni asta inseamna ca se vor simti bine, ca vor dori sa revina in acel spatiu. Aspectul rustic pe care il genereaza un platou de lemn pe o masa de restaurant poate sa trezeasca amintiri placute, dorinte de a recrea situatii din trecut. Mancarea arata foarte bine atunci cand este asezata pe lemn si dorinta de a veni intr-un asemenea spatiu este des intalnita. Asadar, fie ca puneti la masa platouri pentru burgeri din lemn, fie ca serviti aperitive sau alte preparate, acestea vor fi apreciate. De asemenea elementele decorative si de depozitare, precum laditele de lemn, pot sa fie pozitionate pe masa si pot sustine vizual ansamblul. Se pot folosi la depozitarea sticlutelor pentru ulei si otet, pentru a tine briose, mici prajituri sau chiflele calde puse pe masa.
Orice client doreste sa se simta bine la masa, sa aiba un design placut si mancare gustoasa. De aceea lemnul este preferatul tuturor.