Vesela este foarte importanta in organizarea mesei. Stilul restaurantului si modul in care se construieste atmosfera specifica localului, sunt de baza in ceea ce priveste alegerea tipului de vesela. Stilul vintage este pus in valoare de diverse forme si culori de vase emailate. RoseHome ofera o gama extinsa de vase de diverse tipuri si stiluri pentru a putea sa fie utilizate in locatiile HoReCa.
Vesela de la RoseHome este de inalta calitate si poate sa fie folosita in orice tip de restaurant, mai ales farfuriile emailate care pun in evidenta intreaga masa. Solutia actuala vintage pentru restaurantele moderne este legata de folosirea vaselor emailate. Ele sunt estetic placute si fac trimitere la zona vintage, imbinand usor si nevoile contemporane. Iata cateva informatii despre vasele emailate si caracteristicile lor speciale:
- Cum se pot folosi vasele emailate in servirea mesei?
Vasele emailate sunt perfecte pentru orice tip de restaurant. Ele sunt de multe ori preferate in localurile care au o nota vintage, oferind solutii pentru construirea imaginii dorite. Ele sunt versatile, putand sa fie adaptate nevoilor restaurantului. Astfel incat se pot alatura unor recipiente din alte materiale, fiind de cele mai multe ori asociate veselei din ardezie sau din lemn. Vasele emailate sunt apreciate de catre clienti si aduc un aer special restaurantului unde sunt folosite.
- Care sunt principalele caracteristici ale vaselor emailate?
Vasele emailate au anumite caracteristici care le fac sa fie prezente in organizarea meselor diverselor locatii HoReCa. Iata principalele criterii si avantaje ale acestora:
- Rezistenta sporita la zgarieturi
Vesela emailata este rezistenta in timp. Vasele sunt bine construite si pot sa fie folosite intens in restaurantele aglomerate, cu trafic mare. Daca sunt dublu emailate au o rezistenta sporita la zgarieturi si devin o buna investitie in timp pentru ca isi pastreaza intact aspectul pentru mult timp.
- Aspect vintage care poate sa fie usor integrat in restaurantele cu specific
Un alt avantaj al vaselor emailate este aspectul acestora. Ele pot sa fie integrate foarte usor in diverse stiluri, mai ales daca este vorba despre cele cu directie vintage.
- Pot sa fie folosite in cuptorul clasic la temperaturi de pana la 270 de grade Celsius
Caracteristicile ce tin de rezistenta si modul de folosire, sunt importante pentru buna desfasurare din cadrul bucatariei. Asadar, vesela emailata se poate folosi in cuptorul clasic la temperaturi mari de pana la 270 de grade Celsius. Acest lucru garanteaza posibilitatea de a gati multe feluri de mancare.
- Se pot spala in masina de spalat vase
Un alt aspect ce tine de modul de ingrijire in cadrul restaurantului, este acela al posibilitatii de a spala un anumit vas la masina de spalat. Vesela emailata poate sa fie astfel spalata, facand intretinerea foarte usoara.
- Sunt versatile, pot sa fie folosite pentru mai multe feluri de mancare intr-un mod creativ
Modul in care sunt combinate vasele intre ele sau felul in care sunt folosite, tine doar de imaginatie. Asadar, vesela emailata poate avea mai multe intrebuintari in cadrul organizarii mesei. Un exemplu in acest sens poate sa fie un castron emailat care poate sa fie folosit atat pentru salata, cat si pentru paine. Un alt exemplu este si cana espresso care poate sa fie folosita si pentru a servi inghetata sau pe post de sosiera.
In concluzie, vesela emailata este solutia vintage pentru restaurantele moderne. Ea este versatila, usor de integrat si de intretinut. Este apreciata de catre clienti, care se bucura de aspectul vintage creat.