Adepţii mâncărurilor de tip fast-food nu ţin cont de felul în care mănâncă burgerii şi în general preparatele care se găsesc în meniul restaurantelor de specialitate cum este Grill Burger. Important este că burgerul să fie consumat cât mai repede, să le astâmpere foamea, să fie delicios şi să nu le ia mult timp pentru preparare. Burgerii suculenţi şi delicioşi nu trebuie evitaţi doar pentru simplul motiv că sunt preparate greu de mâncat cu furculiţa şi cuţitul sau pentru că au reputaţia de a aduce un aport caloric mult prea mare şi de a afecta aspectul siluetei.
Meniul cu burger – o masă completă, un prânz copios
Meniurile cu burgeri sunt o variantă ideală de masă completă şi complexă, ideală pentru prânz. În burgeri consumatorii găsesc toţi nutrienţii de care au nevoie atât pentru a acoperi necesarul caloric al unei mese, cât şi pentru a-şi face poftă şi plăcerea. Dar întrebarea care le vine în minte consumatorilor obişnuiţi să mănânce mai sofisticat, la restaurante de lux sau în confortul propriei locuinţe cu tacâmuri este “cum se mănâncă frumos şi elegant un burger?”.
Burgerii în general se mănâncă cu mâna, în restaurantul fast-food în care sunt comandaţi, acasă sau la birou. Burgerii se pot consuma la petreceri, la prânzuri luate pe fugă, în pauză de la şcoală sau la birou, iar dacă sunt însoţiţi de cartofi prăjiţi sau copţi, de un suc bun sau de o salată, vor deveni prânzul complet de care oamenii au nevoie o dată la ceva timp. Având titulatura de rege neîncoronat al mâncărurilor de tip fast-food, burgerul se prezintă sub forma unui sendviş format din una sau două chiftele din carne aşezate în chiflă sau rulou de pâine. Pe lângă carne, se folosesc şi inele de ceapă proaspătă, salată verde, bacon, caşcaval, bucăţi de roşii, cartofi, maioneza, ketchup sau alte sosuri.
Nu tăia hamburgerul şi nu te chinui cu tacâmurile!
Hamburgerul nu este un produs care se taie, care se serveşte în farfurie, tăiat cu cuţitul, ci se mănâncă cu mâna, în mai multe inghitituri, astfel încât consumatorii să se bucure de minunatul preparat. Ingredientele unui hamburger se combină perfect cu fiecare muşcătură luată, de aceea nu se recomandă consumul cu furculiţa, care ar însemna separarea ingredientelor sau servirea preparatului pe bucăţi.
În schimb, pentru a fi consumat în mod corespunzător, hamburgerul se consuma clasic, cu ambele mâini, fiind unul din cele mai delicioase preparate fast food, care nu poate fi servit elegant, ci mai degrabă cu pofta pentru a nu pierde nimic din umplutură.
Ce conţine un meniu burger clasic?
Un meniu burger clasic cu carne de curcan, porc sau vita conţine sendvişul delicios şi săţios, a cărui componență include chiflă, chifteaua, baconul, salată, roşii, castraveţi muraţi şi diferite sosuri. În afară de acest sendviş, gurmanzii pot opta pentru o porţie de cartofi copţi sau prăjiţi şi un suc. Cu un specific rustic şi un gust delicios, burgerii ajung să dea o stare de saţietate consumatorilor, o stare de bine, să le satisfacă atât poftă, cât şi să le potolească foamea.