Mierea este un produs natural, obținut cu ajutorul albinelor care oferă o serie de beneficii organismului. În ultimul timp, cercetătorii au descoperit că este mult mai eficient consumul de miere de Manuka pentru că are un conținut mult mai mare de metilglioxal. Cu alte cuvinte, are o putere antibacteriană net superioară celorlalte tipuri de miere fiind un produs indicat în tratarea și prevenirea diverselor afecțiuni.
Informații generale
Acest tip miere se extrage din arborele de Manuka care se găsește doar în zonele din Noua Zeelandă. Albinele reușesc să producă o cantitate limitată de miere, iar produsul final se obține cu un efort mult mai mare având în vedere necesitatea menținerii la temperaturi normale. Acestea sunt și motivele pentru care prețul de achiziție al unui borcan este destul de ridicat, nefiind accesibil oricărui buzunar.
Mierea de Manuka are un gust unic cu un iz de caramel și o culoare portocalie. Poate fi folosită atât pentru vindecarea anumitor afecțiuni, cât și în compoziția diverselor măști naturale pentru hidratarea tenului și a părului.
Avantajele consumului mierii de Manuka
· contribuie la întărirea sistemului imunitar pentru ca tu să te poți bucura de o sănătate de fier;
· tratează afecțiunile gastro-intestinale, inclusiv bacteria Helicobacter Pylori sau paraziții intestinali. Este un remediu ideal pentru o bună funcționare a întregului organism fiind un produs care poate fi consumat chiar și de către cei mici, după împlinirea vârstei de 1 an;
· ajută la vindecarea diverselor infecții din organism fiind un tratament mult mai eficient decât multe dintre antibioticele utilizate în prezent;
· protejează sănătatea cavității bucale împiedicând apariția cariilor. În plus, ajută și la vindecarea paradontozei pentru ca tu să ai un zâmbet strălucitor;
· contribuie și la vindecarea micilor arsuri la nivelul pielii;
· asigură un somn odihnitor fiind un produs bogat în melatonina. Vei avea parte de odihna mult dorită fără ajutorul unor medicamente chimice.
Un aspect important pe care orice client trebuie să îl aibă în vedere înaintea achiziționării acestui produs este factorul MGO. Nu toată mierea de Manuka este la fel, unele tipuri au o acțiune antibacteriană mult mai mare fiind recomandate în cazul tratării unor infecții puternice.
· Factorul MGO 100 ajută la fortificarea sistemului imunitar fiind recomandat înaintea sezonului rece;
· Factorul MGO 250 ajută la vindecarea micilor răceli. Mierea de Manuka este un produs 100% natural așa că poate fi consumat cu încredere;
· Factorul MGO 400 este recomandat pentru diverse afecțiuni gastrointestinale, precum refluxul gastric. În combinație cu o dietă echilibrată, problemele digestive se vor remedia;
· Factorul MGO 550 este eficient pentru îndepărtarea unor bacterii puternice așa cum este helicobacter pylori. De regulă, genul acesta de bacterii au o rezistență destul de crescută în fața antibioticelor ceea ce îngreunează vindecarea;
· Factorul MGO 850 are cea mai mare acțiune antibacteriană așa că poate fi utilizat cu încredere în cazul unor infecții repetate care pot da mari bătăi de cap.
Dacă vrei să profiți de minunile naturii și să te bucuri de beneficiile acestui tip de miere, îți recomandăm o cură de 30 de zile cel puțin o dată pe an. Vei observa cum starea de sănătate se îmbunătățește în mod vizibil cu ajutorul unui produs natural.